Campanie Food&Glory

Informații despre Food&Glory

Campanie de tip Testare și promovare

Perioada:
08-Dec-2023 - 07-Jan-2024

Campanie valabilă doar pentru județele București, Ilfov și Cluj!

Nu e nevoie să ieși în fiecare seară ca să te poți bucura de preparate gourmet într-o atmosferă rafinată. Cu ajutorul produselor sous-vide de la Food and Glory, fine-dining-ul se mută acum la ține în bucătărie, fără ca tu să fii vreun Masterchef. Înscrie-te în campanie și bucură-te de avantajele preparării unei cine gourmet cu produse sous-vide iar pe deasupra, poți câștiga marele premiu de 250 euro. 

Campanie valabilă doar pentru județele București, Ilfov și Cluj!

Pregătește o cină rafinată prezentată într-o atmosferă cât mai elegantă folosind produsele sous-vide de la Food and Glory și realizează cea mai convingătoare postare video pe rețelele tale de socializare prin care să promovezi produsele și să îți încurajezi comunitatea să le folosească pentru a se bucura de experiența unei cine de 5 stele.

Conținutul trebuie să respecte întocmai brieful campaniei (pe care îl vei primi pe mail după ce vei fi selectat pentru campanie) și Termenii și Condițiile pe care le-ai acceptat când ai devenit membru HEYO.

Participă la campaniile HEYO!

Înscrie-te în club și alege în ce campanii vrei să fii invitat: campanii de testare, de promovare, de client sub acoperire sau toate 3.