Hai in HEYO Club!

Devino membru în cea mai fresh comunitate de talente, plină de oameni îndrăzneți și sociabili și bucură-te de beneficii!

Ce este Heyo Club?

HEYO Club este rețeaua care te aduce mai aproape de brandurile tale preferate!

Dacă ești o persoană sociabilă, comunicativă, dispusă să încerce lucruri noi și să exploreze în fiecare zi, atunci ai ajuns în locul potrivit. Fie că ești dornic să lucrezi alături de brandurile tale îndrăgite, sau vrei să testezi gratuit produse și servicii, HEYO Club este comunitatea ideală pentru tine. HEYO Club reunește atât influenceri profesioniști, micro-influenceri la început de drum sau pur și simplu oameni obișnuți cărora le place să împărtășească cu cei apropiați experiențele lor zilnice.

În funcție de preferința ta, poți participa la campanii de testare de produse și servicii, la campanii de promovare in cadrul unor evenimente, la campanii de mystery shopper (clienți misterioși) sau toate 3. Mai mult decât atât, căutăm oameni cu profesii și pasiuni diverse care sa poată reprezenta relevant și cu rezultate brandurile din portofoliul HEYO Club.

HEYO Club pentru membri

O platformă de accesare gratuită de branduri și produse pe profilul tau și joburi cu care îți poți suplimenta veniturile

Creștere personală și profesională grație interacțiunilor pe care le ai cu fiecare proiect.

Heyo Club Membri