Campanie Castiga o pauza de rontaiala cu Mogyi!

Informații despre Castiga o pauza de rontaiala cu Mogyi!

Campanie de tip Testare și promovare

Perioada:
21-Aug-2023 - 11-Sep-2023

Câștigă o pauză de ronțăială!

Vine usor toamna, momentul acela cand ne intoarcem din vacanta, la job sau la scoala.

Mogyi te îndeamnă la o pauză de ronțăială la facultate sau la serviciu. Stiai ca alunele, nucile, arahidele sunt brain foods si surse de energie? Bucura-te de Mogyi in fiecare pauza si promoveaza-le in comunitatea ta.

Testează gama Mogyi și realizează cea mai convingătoare postare, foto și/sau video pe rețelele tale de socializare, prin care să promovezi produsele și să îți încurajezi comunitatea să consume.

Conținutul trebuie să respecte întocmai brieful campaniei (pe care îl vei primi pe mail după ce vei fi selectat pentru campanie) și Termenii și Condițiile pe care le-ai acceptat când ai devenit membru HEYO.

Marele premiu: Cea mai buna postare votata de catre echipa Heyo Club & Mogyi va castiga marele premiu: 1000lei. Postarea desemnata castigatoare pentru marele premiu va avea la baza criterii de creativitate si engagement (numar de like-uri, comentarii si shares).

La finalul campaniei trimite raportul de campanie din contul tău și bucură-te de punctele bonus care îți cresc șansele de a fi selectat în noi campanii HEYO.

Participă la campaniile HEYO!

Înscrie-te în club și alege în ce campanii vrei să fii invitat: campanii de testare, de promovare, de client sub acoperire sau toate 3.