Campanie Testează produsele pentru meal prep Fino

Informații despre Testează produsele pentru meal prep Fino

Campanie de tip Testare și promovare

Perioada:
25-Aug-2023 - 15-Sep-2023

Pentru ca trăim într-o continua agitație și nu avem mereu timp să gătim zilnic, soluțiile de la Fino ne ajută să planificăm mesele pentru întreaga săptămănă.

În plus, este un ajutor de nădejde în ceea ce privește stoparea irosirii mâncării pentru că poți porționa mesele exact cât ai nevoie să mănânci.

Bucura-te de mai mult timp alaturi de familia ta, cu ajutorul produselor de la Fino, care te ajuta sa pastrezi mancarea gatita fresh mai mult timp. 

Testează gama Fino și realizează cea mai convingătoare postare, foto și/sau video pe rețelele tale de socializare, prin care să promovezi produsele.

Conținutul trebuie să respecte întocmai brieful campaniei (pe care îl vei primi pe mail după ce vei fi selectat pentru campanie) și Termenii și Condițiile pe care le-ai acceptat când ai devenit membru HEYO.

La finalul campaniei trimite raportul de campanie din contul tău și bucură-te de punctele bonus care îți cresc șansele de a fi selectat în noi campanii HEYO.

MULT SUCCES!

Participă la campaniile HEYO!

Înscrie-te în club și alege în ce campanii vrei să fii invitat: campanii de testare, de promovare, de client sub acoperire sau toate 3.