Campanie Skin cycling cu produse L’Oreal Paris!

Informații despre Skin cycling cu produse L’Oreal Paris!

Campanie de tip Testare și promovare

Perioada:
24-Nov-2023 - 22-Dec-2023

Nu ai gasit pana acum o rutina minimala dar eficienta si blanda cu pielea ta prin care sa imbini hidratarea, iluminarea si exfolierea? Aceasta este o campanie ce iti va introduce in rutina de ingrijire a pielii 3 produse eficiente cu ingrediente active cu ajutorul conceptului Skin Cycling. prin care poti testa acum cele 3 produse acid hyaluronic pur, serul cu vitamina C si serul cu retinol si vei vedea rezultatele imediate!

L’Oreal Paris te va ajuta sa ai un ten hidratat, luminos si neted ajutand la diminuarea problemelor pielii tale. Iti dezvaluie secretul tenului tau facandu-l mult mai hidratat si luminos. 

Aplică acum în campania de testare și vei primi acasă pachetul de produse cu acid hyaluronic pur in concentratie de 1.5% si cu 3 tipuri de acizi diferiti, serul cu 12% vitamina C pura  si serul cu retinol in concentratie de 0.2% ce nu iti irita pielea. Bucura-te de beneficiile tehnologiei inovatoare antirid. 

Aplică pană pe 23 noiembrie și fii una dintre cele 100 de ambasadoare de brand care se vor bucura de produsele inovatoare L’Oreal Paris și vor împărtăși pe rețelele de socializare experiența lor cu produsele. 

Mai mult, cea mai buna postare votata de echipa Heyo Club & L’Oreal Paris va castiga marele premiu de 250 euro. Cine va fi castigatoarea?

Testează gama L’Oreal Paris și realizează cea mai convingătoare postare video pe rețelele tale de socializare prin care să promovezi produsele și să îți încurajezi comunitatea să le folosească în rutina de ingrijire a pielii.

Conținutul trebuie să respecte întocmai brieful campaniei (pe care îl vei primi pe mail după ce vei fi selectat pentru campanie) și Termenii și Condițiile pe care le-ai acceptat când ai devenit membru HEYO.

Participă la campaniile HEYO!

Înscrie-te în club și alege în ce campanii vrei să fii invitat: campanii de testare, de promovare, de client sub acoperire sau toate 3.