Campanie Exploreaza beneficiile produselor Hyaluronic Gold

Informații despre Exploreaza beneficiile produselor Hyaluronic Gold

Campanie de tip Testare și promovare

Perioada:
27-Nov-2023 - 20-Dec-2023

Aplică acum în campania de testare și vei primi acasă pachetul de produse Hyaluronic Gold, pentru a te bucura de o sesiune de adevarat rasfat si o ingrijire profunda a tenului.

Fii una dintre cele 45 de ambasadoare de brand care se vor bucura de gama inovatoare Hyaluronic Gold și vei transmite pe rețelele de socializare recomandarile si experiența in folosirea acestor produse.

Avem si un premiu din recunostinta pentru comunitatea noastra: cea mai buna postare votata de echipa Heyo Club & Elmiplant va castiga 250 euro. Castigatoare poti fi chiar tu!

Testează gama Elmiplant Hyaluronic Gold și realizează cea mai convingătoare postare video pe rețelele tale de socializare prin care să promovezi produsele și să îți încurajezi comunitatea să le folosească în rutina de ingrijire a pielii.

Materialul de conținut trebuie să respecte brieful campaniei (pe care îl vei primi pe mail după ce vei fi selectata pentru campanie) și Termenii și Condițiile pe care le-ai acceptat când ai devenit membru HEYO.

Participă la campaniile HEYO!

Înscrie-te în club și alege în ce campanii vrei să fii invitat: campanii de testare, de promovare, de client sub acoperire sau toate 3.