Campanie Celebreaza luna femeii alaturi de L'Oreal!

Informații despre Celebreaza luna femeii alaturi de L'Oreal!

Campanie de tip Testare și promovare

Perioada:
20-Feb-2024 - 22-Feb-2024

Celebram luna femeii printr-o rutină eficientă folosind cele 3 produse din gama Revitalift Laser, special create pentru prevenirea si diminuarea ridurilor si hidratarea tenului. L’Oreal Paris Revitalift Laser iti va  dezvălui secretul tenului tău făcandu-l mult mai hidratat si luminos. 

Profită de acest moment de sărbatoare și oferă-i si mamei tale aceste produse minunate. 

Aplică in perioada 20-22 februarie în campania de testare și vei primi acasă pachetul cu cele 3 produse: serul antirid de noapte L’Oreal Paris Revitalift Laser imbogatit cu 0,2% retinol, la 30 ml,  L’Oreal Paris Revitalift Laser Crema antirid de zi, 50 ml si Crema antirid de noapte, 50 ml și te bucuri de beneficiile tehnologiei inovatoare antirid. Fii una dintre cele 50 de ambasadoare de brand care se vor bucura de produsele inovatoare L’Oreal Paris Revitalift Laser și vor împărtăși pe rețelele de socializare experiența lor cu produsele. 

Mai mult, cea mai buna postare votată de echipa Heyo Club & L’Oreal Paris va caștiga unul din marele premiu de 100 euro (sunt 2 premii x 100 euro). Cine va fi caștigatoarea?

Testează gama L’Oreal Paris Revitalift Laser și realizează cea mai convingătoare postare video pe rețelele tale de socializare prin care să promovezi produsele și să îți încurajezi comunitatea să le folosească în rutina de ingrijire a pielii.

Conținutul trebuie să respecte întocmai brieful campaniei (pe care îl vei primi pe mail după ce vei fi selectat pentru campanie) și Termenii și Condițiile pe care le-ai acceptat când ai devenit membru HEYO.

 

Participă la campaniile HEYO!

Înscrie-te în club și alege în ce campanii vrei să fii invitat: campanii de testare, de promovare, de client sub acoperire sau toate 3.