Campanie Testează beneficiile Elmiplant Hyaluronic Gold!

Informații despre Testează beneficiile Elmiplant Hyaluronic Gold!

Campanie de tip Testare și promovare

Perioada:
28-Nov-2022 - 18-Dec-2022

Te preocupă îngrijirea tenului tău? Testează produsele antirid Hyaluronic Gold și arată la fel de tânără precum te simți!

Elmiplant îți dezvăluie secretul tinereții: hidratarea!
Aplică acum în campania de testare și vei primi acasă pachetul de produse Hyaluronic Gold, pentru a te putea bucura de beneficiile tehnologiei inovatoare antirid.

Aplică pană pe 2 decembrie și fii una dintre cele 60 de ambasadoare de brand care se vor bucura de gama inovatoare Hyaluronic Gold și vor împărtăși pe rețelele de socializare experiența lor cu produsele. 

Mai mult, cea mai buna postare votata de echipa Heyo Club & Elmiplant va castiga marele premiu de 250 euro. Cine va fi castigatoarea?

Testează gama Elmiplant Hyaluronic Gold și realizează cea mai convingătoare postare, foto și/sau video pe rețelele tale de socializare, prin care să promovezi produsele și să îți încurajezi comunitatea să le folosească în rutina de ingrijire a pielii.

Conținutul trebuie să respecte întocmai brieful campaniei (pe care îl vei primi pe mail după ce vei fi selectat pentru campanie) și Termenii și Condițiile pe care le-ai acceptat când ai devenit membru HEYO.

Participă la campaniile HEYO!

Înscrie-te în club și alege în ce campanii vrei să fii invitat: campanii de testare, de promovare, de client sub acoperire sau toate 3.