Campanie Ai grijă de tine și cei dragi folosind produsele Mixa!

Informații despre Ai grijă de tine și cei dragi folosind produsele Mixa!

Campanie de tip Testare și promovare

Perioada:
12-Mar-2024 - 14-Mar-2024

Înscrie-te în campanie iar Mixa îți oferă experiența de a testa cele 3 produse de cremă mulți- use din gama, care pot fi folosite atât pentru ten cât și pentru corp. Sunt o soluție pentru fiecare problemă a pielii tale și a întregii familii, de la bebeluși până la adulți, sunt special create pentru o piele senzibila, uscată.

Profită de acest moment și oferă-le alor tăi aceste produse minunate. Aplică în perioada 12-14 Martie în campania de testare și vei primi acasă pachetul. Fii una dintre cele 100 de ambasadoare de brand care se vor bucura de produsele inovatoare Mixa și vor împărtăși pe rețelele de socializare experiența lor cu acestea.

Mai mult, cea mai bună postare votată de echipa Heyo Club & Mixa va caștiga unul din marele premiu de 100 euro (sunt 2 premii x 100 euro fiecare). Cine va fi caștigatoarea?

Testează gama Mixa și realizează cea mai convingătoare postare video pe rețelele tale de socializare prin care să promovezi produsele și să îți încurajezi comunitatea să le folosească în îngrijirea pielii.

Conținutul trebuie să respecte întocmai brieful campaniei (pe care îl vei primi pe mail după ce vei fi selectat pentru campanie) și Termenii și Condițiile pe care le-ai acceptat când ai devenit membru HEYO.

Participă la campaniile HEYO!

Înscrie-te în club și alege în ce campanii vrei să fii invitat: campanii de testare, de promovare, de client sub acoperire sau toate 3.