Campanie Testează Gustul YAm de super fructe Frootya

Informații despre Testează Gustul YAm de super fructe Frootya

Campanie de tip Testare și promovare

Perioada:
08-Feb-2023 - 28-Feb-2023

Te preocupă un stil de viață sănătos? Testează gustul YAm de super fructe Frootya și bucură-te de boost-ul de energie, vitamine și imunitate pentru o stare de bine zi de zi.

Aplică acum în campania de testare și vei primi acasă kit-ul Frootya YamNectar BOX, pentru a te putea bucura de gustul plin și beneficiile nectarului cu cătină.

Aplică pană pe 9 februarie și fii una dintre cele 50 de ambasadoare de brand care se vor bucura de kit-ul Frootya YamNectar BOX și vor împărtăși pe rețelele de socializare experiența lor cu produsele. 

Testează Frootya YamNectar Box și realizează cea mai convingătoare postare, foto și/sau video pe rețelele tale de socializare, prin care să promovezi produsele și să îți încurajezi comunitatea să încerce gustul și beneficiile nectarului Frootya.

Conținutul trebuie să respecte întocmai brieful campaniei (pe care îl vei primi pe mail după ce vei fi selectat pentru campanie) și Termenii și Condițiile pe care le-ai acceptat când ai devenit membru HEYO.

Participă la campaniile HEYO!

Înscrie-te în club și alege în ce campanii vrei să fii invitat: campanii de testare, de promovare, de client sub acoperire sau toate 3.